Welkom bij Spanjehuizenmarkt

Uw makelaar aan de spaanse Costa Blanca

Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren!!

 

De vermogensrendementsheffing gaat veranderen. Wat betekent dit voor u als koper van een woning in bijvoorbeeld Spanje? Kopers van een vakantiewoning in het buitenland die de woning vervolgens NIET gaan verhuren zullen binnen de nieuwe belastingplannen alleen gaan profiteren van de veranderende vermogensrendementsheffing als uw box 3 vermogen inclusief de waarde van uw aangekochte vakantiewoning kleiner blijft dan € 440.000,- Is de totale waarde van uw box 3 vermogen groter dan € 440.000,- dan zult u een hogere belastingaanslag over uw box 3 vermogen gaan ontvangen.

Koopt u een vakantiewoning met als doel deze gedurende een periode van het jaar te gaan verhuren EN blijft het totale vermogen in box 3 van u en uw fiscale partner onder de € 440.000,- (inclusief de waarde van uw vakantiewoning) dan krijgt ook u een dalende belastingaanslag over uw box 3 vermogen. Hierbij komt ook nog kijken dat de huurinkomsten die u ontvangt doordat u uw woning gedurende een periode van het jaar verhuurt heeft ,in box 3 onbelast blijven. Zo maakt u per saldo meer rendement op uw vermogen. 
Nieuws berichten


Gratis naar de beurs
Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar een mail te sturen.
20-01-2017 - lees meer

Feestdagen
Nu u zich in Spanje bevindt, kan het handig zijn om te weten wanneer er aan feestdag is.
06-01-2017 - lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.
16-12-2016 - lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.
09-12-2016 - lees meer

Scheve tijden
Wie onvoorbereid naar Spanje komt, staat vaak voor een dichte deur. Dat kan een winkeldeur zijn om 9:30 of 15 uur of de deur van een restaurant om 19 uur s avonds.
04-11-2016 - lees meer