Welkom bij Spanjehuizenmarkt

Uw makelaar aan de spaanse Costa Blanca

Koopjes van de bank

 

Spanjehuizenmarkt biedt de mooiste vakantie verblijven uit een bankbeslag aan, met zeer voordelige voorwaarden. In de media heeft u daar genoeg over kunnen lezen en waarom zou u daar niet van profiteren. U schaft al een tweede huis aan met soms wel een korting tot 50%.

Spanjehuizenmarkt is in de mogelijkheid om u woningen aan te bieden tegen de restschuld en soms zelfs minder. Het aanbod is echter beperkt. Bij woningen van de bank zijn niet altijd alle gegevens zoals extra foto's, plattegronden etc. voor handen. Deze kunt u dan inzien op de plaats zelf. Alle informatie welke wij in ons bezit hebben kunnen wij u desgewenst toesturen. Maar houd deze pagina in de gaten, zodra er weer iets nieuws is, plaatsen we het op deze pagina. Vergeet ook niet ons totale aanbod te bekijken, want ook daarin is er voor elk budget een mooi vakantieverblijf te koop.

We helpen, adviseren en begeleiden u graag door het gehele proces van zoeken tot en met de notaris en ver daarna. Persoonlijke service staat bij ons voorop.

 

Wilt u altijd profiteren van het meest actuele aanbod, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 
Refnr.: dpob-01308
Prijs: 203.000
bankbeslag
Plaats: Orba Vallei
Type: Villa
Slaapkamers: 3


Nieuws berichten


Scheve tijden
Wie onvoorbereid naar Spanje komt, staat vaak voor een dichte deur. Dat kan een winkeldeur zijn om 9:30 of 15 uur of de deur van een restaurant om 19 uur s avonds.
04-11-2016 - lees meer

Woningverkopen gestegen
Woningverkopen in augustus met 20,3 procent gestegen. Na enkele moeilijke jaren in de Spaanse woningsector lijkt het erop dat men weer het vertrouwen heeft gevonden om woningen te kopen in het land.
01-11-2016 - lees meer

Gratis naar de beurs
Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar een mail te sturen.
12-08-2016 - lees meer

Goed bezocht
Afgelopen weekend bezochten 2.624 bezoekers de beurs voor het tweede verblijf.
10-06-2016 - lees meer

Bedankt
Graag bedanken wij u voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Second Home beurs te Antwerpen van afgelopen weekend.
06-06-2016 - lees meer