Welkom bij Spanjehuizenmarkt

Uw makelaar aan de spaanse Costa Blanca

Koopjes van de bank

 

Spanjehuizenmarkt biedt de mooiste vakantie verblijven uit een bankbeslag aan, met zeer voordelige voorwaarden. In de media heeft u daar genoeg over kunnen lezen en waarom zou u daar niet van profiteren. U schaft al een tweede huis aan met soms wel een korting tot 50%.

Spanjehuizenmarkt is in de mogelijkheid om u woningen aan te bieden tegen de restschuld en soms zelfs minder. Het aanbod is echter beperkt. Bij woningen van de bank zijn niet altijd alle gegevens zoals extra foto's, plattegronden etc. voor handen. Deze kunt u dan inzien op de plaats zelf. Alle informatie welke wij in ons bezit hebben kunnen wij u desgewenst toesturen. Maar houd deze pagina in de gaten, zodra er weer iets nieuws is, plaatsen we het op deze pagina. Vergeet ook niet ons totale aanbod te bekijken, want ook daarin is er voor elk budget een mooi vakantieverblijf te koop.

We helpen, adviseren en begeleiden u graag door het gehele proces van zoeken tot en met de notaris en ver daarna. Persoonlijke service staat bij ons voorop.

 

Wilt u altijd profiteren van het meest actuele aanbod, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 
Refnr.: dpob-01308
Prijs: 203.000
bankbeslag
Plaats: Orba Vallei
Type: Villa
Slaapkamers: 3


Nieuws berichten


Gratis naar de beurs
Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar een mail te sturen.
20-01-2017 - lees meer

Feestdagen
Nu u zich in Spanje bevindt, kan het handig zijn om te weten wanneer er aan feestdag is.
06-01-2017 - lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.
16-12-2016 - lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.
09-12-2016 - lees meer

Scheve tijden
Wie onvoorbereid naar Spanje komt, staat vaak voor een dichte deur. Dat kan een winkeldeur zijn om 9:30 of 15 uur of de deur van een restaurant om 19 uur s avonds.
04-11-2016 - lees meer