Welkom bij Spanjehuizenmarkt

Uw makelaar aan de spaanse Costa Blanca

 

 

Nieuwsbrief

     

 

Spanjehuizenmarkt Nieuwsbrief

 

 

 

Wilt u graag op de hoogte blijven van ons aanbod, de scherpste aanbiedingen en nieuwsfeiten? Meld u dan direct aan voor onze nieuwsbrief!

Zo heeft u wekelijks diverse informatie in uw inbox én bent u als één van de eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod.

 

Lukt het aanmelden niet? Of heeft u geen bevestiging per e-mail ontvangen? Stuur dan een mail naar info@spanjehuizenmarkt.com en wij zorgen ervoor dat u onze nieuwsbrieven alsnog ontvangt.
 

Inschrijven nieuwsbrief

 

Uw Makelaar.
Wij lusteren graag naar uw wensen bij het zoeken naar en aankopen van uw vastgoed in Spanje. Wij sturen u dan ook geheel vrijblijvend regelmatig aanbiedingen en informatie door, waardoor u op de hoogte blijft van alles wat zich aan de Costa Blanca en Costa calida afspeelt. Wij beschikken over het complete woningen aanbod aan de Costa Blanca en Costa Calida en brengen u graag een stap dichterbij uw droomhuis.
 

Privacy
Spanjehuizenmarkt respecteert de privacy van de gebruiker van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van uw aanvraag. Spanjehuizenmarkt zal uw gegevens niet ter beschikking stellen.


Nieuws berichten


Gratis naar de beurs
Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar een mail te sturen.
20-01-2017 - lees meer

Feestdagen
Nu u zich in Spanje bevindt, kan het handig zijn om te weten wanneer er aan feestdag is.
06-01-2017 - lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.
16-12-2016 - lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.
09-12-2016 - lees meer

Scheve tijden
Wie onvoorbereid naar Spanje komt, staat vaak voor een dichte deur. Dat kan een winkeldeur zijn om 9:30 of 15 uur of de deur van een restaurant om 19 uur s avonds.
04-11-2016 - lees meer