Welkom bij Spanjehuizenmarkt

Uw makelaar aan de spaanse Costa Blanca

Emigreren naar Spanje


Wilt u ook tijdelijk of voor lange tijd in Spanje te verblijven?

Spanje is zeer populair bij emigranten en toeristen. Velen onder ons voor een tweede huis en een hele grote groep ook om te emigreren naar Spanje. Nooit eerder kochten zoveel buitenlanders een Spaans woning als in 2015. De Nederlanders en Belgen blijven lonken naar de Spaanse vastgoedmarkt.

Helaas zijn er veel mensen die alleen de voordelen zien, maar er zijn ook zeker nadelen bij het emigreren naar Spanje met als resultaat dat de meeste binnen 2 jaar weer terugkeren naar hun vaderland. We willen u niet bang maken maar ervoor zorgen dat u een weloverwegende beslissing neemt.

Er is tegenwoordig gelukkig weer aandacht van de Spanjaarden voor consumentenbescherming. 28% van de Spaanse vastgoedmakelaars zouden tot voor kort illegaal optreden. Spanjehuizenmarkt doet zowel de verkoop als de verhuur op legale wijze. Wij zorgen dat alles grondig onderzocht wordt op legaliteit en schulden vrij wordt overgedragen en alles in onze eigen Nederlandse taal.

U kunt er ook voor kiezen alleen met al die verschillende makelaars op stap te gaan, kost waarschijnlijk meer energie, tijd en vraagtekens bij betrouwbaarheid? Niets is beter dan met uw eigen Nederlandstalige makelaar in zee te gaan. Spanjehuizenmarkt helpt u graag van A tot Z. Dus vanaf het begin met het beantwoorden met uw vragen, samen bezichtigen, de aankoop en het regelen van de papieren daarbij en zeker ook erna.

Voordat u definitief naar het buitenland gaat zijn er een aantal zaken waaraan u moet denken die er geregeld moeten worden. In onze brochure Emigreren naar Spanje vinden u o.a. een Checklist waaraan u kunt denken als u gaat emigreren en wat er allemaal bij komt kijken. Het is niet zomaar uw koffer inpakken en vertrekken. Onderstaande zaken komen allemaal aan bod en nog veel meer.

 
  • Werk- en verblijfsvergunning regelen
  • Alles regelen met betrekking tot uw diploma’s
  • Papieren in orde maken                                                             
  • Verzekering nakijken en/of afsluiten
  • Gezondheid
  • Financiën
  • De belastingdienst
 

Vraag de gratis brochure over Emigreren naar Spanje aan.Nieuws berichten


Gratis naar de beurs
Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar een mail te sturen.
20-01-2017 - lees meer

Feestdagen
Nu u zich in Spanje bevindt, kan het handig zijn om te weten wanneer er aan feestdag is.
06-01-2017 - lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.
16-12-2016 - lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.
09-12-2016 - lees meer

Scheve tijden
Wie onvoorbereid naar Spanje komt, staat vaak voor een dichte deur. Dat kan een winkeldeur zijn om 9:30 of 15 uur of de deur van een restaurant om 19 uur s avonds.
04-11-2016 - lees meer