Welkom bij Spanjehuizenmarkt

Uw makelaar aan de spaanse Costa Blanca

Speciaal voor u geselecteerd

 

Hier bieden wij u een overzicht van interessante links die betrekking hebben op o.a. het vakantie- en reisgebeuren. De websites waarnaar wordt doorgelinkt, zijn eigendom van en/of worden beheerd door derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.
 


 

 

Linkbuilden is belangrijk om een hogere pagerank te behalen en meer bezoekers naar uw website te trekken. Wij doen dit via het zgn. ABC linken op een aparte overzichtelijke pagina. Heeft u ook interesse om een link te ruilen. Stuur dan een mail naar info@spanjehuizenmarkt.com.
 

 

In the picture:


Hoofdsponsor van Dance unlimited, een gezellige dansschool onder leiding van Beppie Huysmans, waar danslessen worden gegeven in diverse stijlen.

Sponsor van Handbalvereniging VOC - Amsterdam
 

 
 

Pagina 1 - 2Nieuws berichten


Gratis naar de beurs
Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar een mail te sturen.
20-01-2017 - lees meer

Feestdagen
Nu u zich in Spanje bevindt, kan het handig zijn om te weten wanneer er aan feestdag is.
06-01-2017 - lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.
16-12-2016 - lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.
09-12-2016 - lees meer

Scheve tijden
Wie onvoorbereid naar Spanje komt, staat vaak voor een dichte deur. Dat kan een winkeldeur zijn om 9:30 of 15 uur of de deur van een restaurant om 19 uur s avonds.
04-11-2016 - lees meer