Welkom bij Spanjehuizenmarkt

Uw makelaar aan de spaanse Costa Blanca

Beste Huiseigenaren

 

Mocht uw huis niet verhuurd zijn of u wilt juist niet verhuren en toch iemand hebben die uw huis in de gaten houdt? Dan kunnen wij uw woning beheren en zorgt Spanjehuizenmarkt dat er een vast vertrouwd iemand minimaal 1 keer per maand uw woning komt bezoeken.

Dat betekent dat we in overleg met u de kranen af en toe door laten lopen, even een raam open zetten en kijken of er geen calimiteiten zijn, zodat u niet voor plotselinge verrassingen komt te staan.

Wij onderhouden ook graag uw tuin en/of zwembad en zorgen eventueel voor schilder - en onderhoudswerkzaamheden. Dit alles op maat gesneden welke geheel past bij uw woning en wensen.
 

Huiseigenaren spanjehuizenmarkt


Natuurlijk kunt u uw vakantieverblijf ook door ons laten verhuren en / of verkopen. Kijk bij woning verhuren en woning verkopen voor meer informatie. U kunt voor meer informarie een mail sturen naar info@spanjehuizenmarkt.com of als u liever persoonlijk contact wilt kunt u bellen op. Tel. 088-3962604.
 

Wilt u altijd profiteren van het meest actuele aanbod, schrijf u dan nu gratis in voor de nieuwsbrief.


 


Nieuws berichten


Gratis naar de beurs
Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar een mail te sturen.
20-01-2017 - lees meer

Feestdagen
Nu u zich in Spanje bevindt, kan het handig zijn om te weten wanneer er aan feestdag is.
06-01-2017 - lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.
16-12-2016 - lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.
09-12-2016 - lees meer

Scheve tijden
Wie onvoorbereid naar Spanje komt, staat vaak voor een dichte deur. Dat kan een winkeldeur zijn om 9:30 of 15 uur of de deur van een restaurant om 19 uur s avonds.
04-11-2016 - lees meer