Welkom bij Spanjehuizenmarkt

Uw makelaar aan de spaanse Costa Blanca

Luxe Design villa's aan de Costa Blanca

 

Zowel in de Noordelijke als in de Zuidelijke streek van de Costa Blanca en Costa Calida zijn een groot aantal bouwpercelen ( kavels ) beschikbaar voor het bouwen van uw droom villa.
Een design villa van alle gemakken voorzien. Gebouwd naar uw wensen. Niet alleen als uw tweede verblijf maar zeker ook als een goede investering voor de toekomst.

Er zijn verschillende modellen van moderne design villa's gebouwd, met eigen zwembad op een eigen grondstuk. Afgebouwd en gereed om direct te bewonen. Maar er zijn ook villa's waar u nog uw eigen stempel op kunt drukken, door het kiezen van de tegels, keuken en sanitair. Echter alle woningen worden of zijn volgens de nieuwste wetgeving en voorschriften gebouwd, inclusief zonnepanelen voor warm water en een centraal afzuigsysteem.

Vele villa's hebben een prachtig uitzicht over de middellandse zee en liggen soms op maar slechts 10 minuten van de mooiste stranden van de Costa Blanca en Costa Calida en vlakbij verschillende culturele en historische dorpjes.

Hieronder vindt u ons aanbod van design villa's. Wilt u graag geholpen worden in uw zoektocht of meer informatie over een van de design villa's ontvangen, laat het ons dan weten, Spanjehuizenmarkt helpt u graag verder.
 

Wilt u altijd profiteren van het meest actuele aanbod, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.


 


Nieuws berichten


Gratis naar de beurs
Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar een mail te sturen.
20-01-2017 - lees meer

Feestdagen
Nu u zich in Spanje bevindt, kan het handig zijn om te weten wanneer er aan feestdag is.
06-01-2017 - lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.
16-12-2016 - lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.
09-12-2016 - lees meer

Scheve tijden
Wie onvoorbereid naar Spanje komt, staat vaak voor een dichte deur. Dat kan een winkeldeur zijn om 9:30 of 15 uur of de deur van een restaurant om 19 uur s avonds.
04-11-2016 - lees meer