Welkom bij Spanjehuizenmarkt

Uw makelaar aan de spaanse Costa Blanca

Onroerend goed Costa Blanca

 

Onroerend goed is er genoeg aan de Costa Blanca. Als u er echt een dagje voor uit wilt trekken kunt u uw slag slaan in steden en in het binnenland van de Costa Blanca.
Onroerend goed aan de Costa Blanca is te vinden in vele leuke kustplaatsjes zoal Guardamar, Torrevieja, La Marina en La Mata.

U zoekt een tweede huis, een moderne nieuwbouw villa, appartement, finca, penthouse of wilt u een ECO-huis bouwen in aan de kust of in het binnenland van de Costa Blanca?

Het team van Spanjehuizenmarkt staat voor u klaar. Wij kunnen voor u een bezichtigingsreis organiseren waardoor u ons en natuurlijk de omgeving beter leert kennen. Ook kunnen wij u helpen met het realiseren en bouwen van Eco nieuwbouw woningen, met hoge energiebesparing en met korte bouwtijden. 

Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar en aankopen van uw onroerend goed aan de Costa Blanca te Spanje. Dmv het zoek formulier zo compleet mogelijk ingevuld terug te zenden stelt u ons in de gelegenheid naar de woning van uw voorkeuren te gaan zoeken. Wij sturen u dan ook geheel vrijblijvend regelmatig aanbiedingen en informatie door, waardoor u op de hoogte blijft van alles wat zich aan de Costa's beweegt.

 

Nieuws berichten


Gratis naar de beurs
Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar een mail te sturen.
20-01-2017 - lees meer

Feestdagen
Nu u zich in Spanje bevindt, kan het handig zijn om te weten wanneer er aan feestdag is.
06-01-2017 - lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.
16-12-2016 - lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.
09-12-2016 - lees meer

Scheve tijden
Wie onvoorbereid naar Spanje komt, staat vaak voor een dichte deur. Dat kan een winkeldeur zijn om 9:30 of 15 uur of de deur van een restaurant om 19 uur s avonds.
04-11-2016 - lees meer