Welkom bij Spanjehuizenmarkt

Uw makelaar aan de spaanse Costa Blanca

Huis kopen in Pinoso

 

Pinoso is en typisch Spaanse stad van ongeveer 11.000 inwoners en staat bekend om haar wijnproductie en gevarieerd landschap.Pinoso is gelegen in een fraai bergdal omgeven door eindeloze wijnvelden en bergen, op 50 kilometer van de stad Murcia en 45 minuten rijden van het vliegveld Alicante, stranden en het internationale vliegveld en is voorzien van een goede infrastructuur. De bekende wijn die hier geproduceerd wordt kan geproefd worden in de vele grote en kleine bodega's die in deze omgeving te vinden zijn.
Om een huis te kopen in Pinoso heeft u de keus uit veel verschillende woningen zoals rustieke en moderne woningen in de Ayora vallei.

De groene, rustige en onbedorven vallei van Ayora ligt in het binnenland in de buurt van de stad Almansa. De stad Ayora is gunstig gelegen voor zowel luchthavens Alicante en Valencia, beiden op 75 minuten rijden. De zomers zijn warm, geschikt om te ontspannen bij het zwembad, of gewoon genieten van de Spaanse siësta. De Middellandse Zee is dichtbij genoeg om te genieten van een dagje aan zee, met het voordeel van de minder vochtige binnenland nacht lucht bij terugkeer. De lente en herfst zijn ideaal voor allerlei outdoor activiteiten, zoals vissen, fietsen, wandelen.

 
Refnr.: finca-kl-804
Prijs: 199.950
Exclusief in de verkoop!
Plaats: Pinoso
Type: Finca
Slaapkamers: 2

Refnr.: finca-kl-809
Prijs: 595.000
Plaats: Pinoso
Type: Finca
Slaapkamers: 12


Nieuws berichten


Gratis naar de beurs
Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar een mail te sturen.
20-01-2017 - lees meer

Feestdagen
Nu u zich in Spanje bevindt, kan het handig zijn om te weten wanneer er aan feestdag is.
06-01-2017 - lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.
16-12-2016 - lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.
09-12-2016 - lees meer

Scheve tijden
Wie onvoorbereid naar Spanje komt, staat vaak voor een dichte deur. Dat kan een winkeldeur zijn om 9:30 of 15 uur of de deur van een restaurant om 19 uur s avonds.
04-11-2016 - lees meer