Welkom bij Spanjehuizenmarkt

Uw makelaar aan de spaanse Costa Blanca

Een "Steen" goede investering

 
Op dit moment, midden in de crisis, is iedereen onzeker. Staat mijn spaargeld wel veilig? Hoeveel rente krijg ik straks? Is het niet beter om het te investeren? Allemaal vragen door de onzekerheid en de onwetendheid die we hebben.

We hebben het zien gebeuren voordat we overgingen naar de euro. Huizen werden ineens veel meer waard en er werd veel winst gemaakt. Dit kan straks na de crisis ook het geval zijn. Mensen kunnen hun hypotheek niet meer betalen, woningen zakken in prijs. Nu is het dus de tijd om toe te happen.

Natuurlijk kan dat in Nederland, maar nog beter zou zijn aan de Costa Blanca. U kunt investeren in een vakantieverblijf waar u een paar keer per jaar naar toe gaat en voor de rest gaat verhuren. We hebben zelfs diverse woningen met verhuurgarantie. Dit levert meer op dan in een oude sok of uw geld op de bank te zetten. Het is een goede investering op de lange termijn.

Maar wacht niet te lang, nu is het de tijd. Op een gegeven moment is de daling van de huizen voorbij en gaan ze weer langzaam omhoog. Kunt u ook volgend jaar zeggen: we gaan vakantie vieren in ons tweede huis welke we gekocht hebben via Spanjehuizenmarkt?
 

Nieuws berichten


Gratis naar de beurs
Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar een mail te sturen.
20-01-2017 - lees meer

Feestdagen
Nu u zich in Spanje bevindt, kan het handig zijn om te weten wanneer er aan feestdag is.
06-01-2017 - lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.
16-12-2016 - lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.
09-12-2016 - lees meer

Scheve tijden
Wie onvoorbereid naar Spanje komt, staat vaak voor een dichte deur. Dat kan een winkeldeur zijn om 9:30 of 15 uur of de deur van een restaurant om 19 uur s avonds.
04-11-2016 - lees meer