Welkom bij Spanjehuizenmarkt

Uw makelaar aan de spaanse Costa Blanca

Plaatsen aan de Costa Blanca

 
LA CANALOSA

Een klein dorpje met een mooie ligging en een aantal restaurantjes waar mensen van ver komen om te genieten van de befaamde paella.
 

HONDON DE LAS NIEVES

Een typisch Spaans dorpje met een gezellig dorpsplein met vele restaurantjes en terrasjes. Aan het eind van het dorp staat een groot wijnmuseum/bodega en er zijn meerdere kleine bodega's waar u wijn kunt proeven en voor een leuke prijs de lekkerste wijnen kunt kopen. Er worden regelmatig exposities gehouden en er is twee keer in de week een lokale markt.
 

ASPE

Het gezellige dorp Aspe ligt aan de oevers van de El Tarafa, een zijrivier van de Vinalope. Er ligt een leuk dorpspleintje rond de kerk en het gemeentehuis met smalle straatjes eromheen. Twee keer in de week wordt er een lokale markt gehouden.
 

ALICANTE

De hoofdstad van de provincie Alicante biedt vele mogelijkheden. Een prachtige boulevard met mooie stranden en gezellige terrasjes, diverse musea, het 18e eeuwen gemeentehuis en niet te vergeten het fort ‘castillo de santa barbara', hoog op een rots gebouwd, met prachtig uitzicht over de stad, de haven en de zee. Achter het fort ligt het oude stadsgedeelte met kleine smalle straatjes, leuke winkeltjes en oude gebouwen.

De palmen- en studentenstad Elche ligt in de provincie Alicante, in de regio Valencia en heeft ongeveer 140.0000 inwoners. Het is een van de oudste en mooiste plaatsen van de Costa Blanca en Spanje met een mooi historisch centrum en een rijkdom aan flora en fauna. De omgeving bestaat vooral uit landbouwgebied dat sinaasappelen, vijgen, amandelen, granaatappels en vooral dadels levert. Vandaar het gevarieerde huizenaanbod.
 

ELCHE

Elche is een van de historische steden uit de omgeving en is bekend om zijn vele schoenenfabrieken. Elche ligt omgeven door het grootste palmenbos/park van Europa. Hier kun je heerlijk wandelen in de schaduw van de ruim 300.000 palmen die Elche rijk is. In het oude centrum ligt de basiliek van Santa Maria met zijn opvallende blauwe dakpannen. Er zijn diverse musea, een theater en een gezellig oud centrum met vele winkeltjes en restaurantjes.
 

MURCIA

Een typisch Spaanse stad met een rijk verleden. Vele marktjes, een netwerk van smalle straatjes en pleintjes gevuld met 18e eeuwen gebouwen en kerkjes. Diverse musea en een schitterende 14e eeuwen gotische kathedraal; de Santa Maria.
 

 
Refnr.: cld-1070
Prijs: 199.000
Plaats: Alicante
Type: Geschakelde w
Slaapkamers: 3


Nieuws berichten


Gratis naar de beurs
Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar een mail te sturen.
20-01-2017 - lees meer

Feestdagen
Nu u zich in Spanje bevindt, kan het handig zijn om te weten wanneer er aan feestdag is.
06-01-2017 - lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.
16-12-2016 - lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.
09-12-2016 - lees meer

Scheve tijden
Wie onvoorbereid naar Spanje komt, staat vaak voor een dichte deur. Dat kan een winkeldeur zijn om 9:30 of 15 uur of de deur van een restaurant om 19 uur s avonds.
04-11-2016 - lees meer