Welkom bij Spanjehuizenmarkt

Uw makelaar aan de spaanse Costa Blanca

Kopen in Bonalba

 

Bonalba is een compleet dorpje, gelegen rondom de golfbaan aan de voet van de Sierra de Bonalba. Bonalba heeft wat de verwende golfer mag verwachten en is  gelegen bij El Campello  en Sant Juan nabij de stad Alicante. Bonalba is een 9 en 18 holes golfresort op slechts 15 autominuten vanaf Alicante stad en Alicante vliegveld. Het dorp El Campello is een oud vissersdorpje. 23 km kust met zandstrand (Playa Muchavista). Op Bonalba kan je niet alleen genieten van golf, maar ook van het subtropisch zwembad met sauna, binnen- en buitenzwembad, fitness , restaurants, terrasjes en winkels. Langs het strand loopt een boulevard waar zich een keur van winkels en eetgelegenheden bevindt. Niet zo gek dus dat een golfliefhebber graag zijn huis wil kopen in Bonalba.
Bonalba
heeft een Nederlandse tandarts en Nederlands sprekend dierenarts. Voor een Nederlandse huisarts rijd je naar San Juan. Het academisch ziekenhuis in San Juan is binnen 10 minuten per auto te bereiken.

 
Refnr.: cld-1729nb
Prijs: 115.000
Plaats: Bonalba
Type: Geschakelde w
Slaapkamers: 2


Nieuws berichten


Gratis naar de beurs
Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar een mail te sturen.
20-01-2017 - lees meer

Feestdagen
Nu u zich in Spanje bevindt, kan het handig zijn om te weten wanneer er aan feestdag is.
06-01-2017 - lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.
16-12-2016 - lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.
09-12-2016 - lees meer

Scheve tijden
Wie onvoorbereid naar Spanje komt, staat vaak voor een dichte deur. Dat kan een winkeldeur zijn om 9:30 of 15 uur of de deur van een restaurant om 19 uur s avonds.
04-11-2016 - lees meer