Welkom bij Spanjehuizenmarkt

Uw makelaar aan de spaanse Costa Blanca

Grupo CLD ( CasaLasDunas )

 

Spanjehuizenmarkt is een  onderdeel van Grupo CLD, een betrouwbaar begrip aan de gehele Costa Blanca! Grupo CLD staat voor een organisatie van projectontwikkelaars, makelaars, agenten en een verhuurorganisatie die met elkaar verweven zijn en gespecialiseerd zijn in de aankoop en het verhuren van vakantiewoningen aan de Costa Blanca in Spanje.

Het hoofdkantoor van Grupo CLD ( CasaLasDunas ) is gevestigd in La Marina en we hebben collegas in de regio Denia, Busot en santa pola wonen en werken. Dus zowel in het Noorden als in het Zuiden van de Costa Blanca zijn we goed vertegenwoordigt.

Enkele voorbeelden van sites van CasaLasDunas zijn;
www.spanjehuizenmarkt.com  en niet te vergeten de hoofdsite www.casalasdunas.com  die in elke gewenste taal beschikbaar is.

 

Nieuws berichten


Gratis naar de beurs
Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar een mail te sturen.
20-01-2017 - lees meer

Feestdagen
Nu u zich in Spanje bevindt, kan het handig zijn om te weten wanneer er aan feestdag is.
06-01-2017 - lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.
16-12-2016 - lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.
09-12-2016 - lees meer

Scheve tijden
Wie onvoorbereid naar Spanje komt, staat vaak voor een dichte deur. Dat kan een winkeldeur zijn om 9:30 of 15 uur of de deur van een restaurant om 19 uur s avonds.
04-11-2016 - lees meer